Καλά κέρδη σε όλους!


Κυριακή 4 Μαΐου 2014

NBA WHERE AMAZING HAPPENS


Με 5 παιχνίδια να πηγαίνουν σε game 7, το ΝΒΑ μας έκανε το καλύτερο δώρο για το σαββατοκύριακο σε θέαμα, ανταγωνισμό, αγωνία και το σημαντικότερο στοιχηματικά. Αναμενόμενο να περάσουν όλα τα φαβορί, ( εκτός απο σπερς που παίζουν αυτή τη στιγμή και προηγούνται σταθερά με 20 πόντους). Όταν θές να κάνεις την έκπληξη και να πετάξεις εκτός ένα φαβορί, πρέπει να το κάνεις γρήγορα και να μην χάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται όπως έκαναν οι Γουίζαρντς και το Πόρτλαντ. Αν φτάσεις σε έβδομο παιχνίδι είσαι ήδη καταδικασμένος.
Είδαμε τον καλύτερο πρώτο γύρο στην ιστορία των πλέι οφ, και βλέποντας τα ζευγαρώματα του δεύτερου γύρου θα έχουμε ακόμα καλύτερες σειρές(κι όμως είναι δυνατόν). Καθαρά λόγω ενδιαφέροντος του ζευγαρόματος, χάρηκα την νίκη του Μπρούκλυν, προβλέπω πόλεμο με τους Χιτ, κάτι που δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν το Τορόντο. Αυτοκαταστρόφικοι οι Νετς σήμερα, έκαναν τα εύκολα, δύσκολα, και ενώ σε όλο το ματς είχαν ένα προβάδισμα 10-12 πόντων στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να τους πετάξει έξω ο λαουρι, για καλή τους τύχη βρέθηκε ο Πιρς να τον σταματήσει.
Ιντιάνα-Γουίζαρντς το δεύτερο ζευγάρι της ανατολής, περιμένουμε το χαρακτηριστικό σκληρό παιχνίδι των ανατολίκων ομάδων, και χαμηλά σκορ, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα όμως σε πάθος και ανταγωνισμό. Να δούμε και πως θα διαχειριστούν οι Γουίζαρντς την επιτυχημένη πορεία τους. Φυσικά σε περίπτωση που πέρασει το Μιαμι, στηρίζουμε Ιντιάνα για να δούμε επανάληψη των περσυνών επικών τελικών.
Και περνάμε στην Δύση και στο θέαμα. 1ο ζευγάρι γνωστό πια Οκλαχόμα-Κλίππερς, πώς θα αντιμετωπίσουν οι Θάντερ τους ψηλούς του Λ.Α.; Ποιός θα σταματήσει Γουεστμπρουκ και Ντουράντ που ξύπνησαν μετά το άρθρο που χαρακτήριζε τον Ντουραντ ως Mr.Unreliable; Τα λεφτά μου θα πάνε στους Κλίππερς αν ο Πολ δεν επηρεαστεί από τον τραυματισμό του.
Και τέλος η σειρά που δεν πρόκειται να χάσω ούτε δευτερόλεπτο, Σπερς-Πόρτλαντ. Ισσοροπημένες και τρομερά επιθετικές ομάδες. Τι θα σκαρφιστεί ο Πόποβιτς για να σταματήσει την δαιμονιώδη φόρμα των Μπλέιζερς; Ουσιαστικά θα πρέπει να βρεί τρόπο να σταματήσει την δικιά του ομάδα, καθώς οι ομοιότητες είναι πολλές, με την μεγάλη διαφορά ίσως να κρίνεται στον προπονητή γι'αυτό στάθηκα ιδιαίτερα στο κόουτς Ποπ.Όπως και να εξελιχθεί, αναμένουμε με αγωνία τις κόντρες Αλτριτζ-Ντάνκαν Λίλαρντ-Πάρκερ Μπατούμ-Λέοναρτ και καταιγισμό απο τρίποντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?