Καλά κέρδη σε όλους!


Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΔΟΞΑ






Αυτές οι τέσσερις λέξεις που σημαίνουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  για όσους θυμούνται ήταν το κορεό σε αγώνα Τσαμπιονς Λιγκ με Αρσεναλ πριν μερικά χρόνια. Θα μπορούσε να ναι και το σλόγκαν της μπασκετικής μας ομάδας εδώ και 3 χρόνια όπως και των 2 τρελών προέδρων μας , που σε κάθε μεγάλο καλάθι πανηγυρίζουν απλά, αγνά , οπαδικά ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ όπως όλοι μας .                                Η ομάδα χθες έκανε το 2-1 και αύριο πάει για το 2-2. Διαβάσατε όλοι τα γνωστά γραφικά από τους γνωστούς γραφικούς μετά το 2-0. Πάει ο Ολυμπιακός, απίθανη πρόκριση , πρόκριση θαύμα κλπ κλπ . Δύο πράγματα να πούμε σε όλους αυτούς. Αρχικά, φαίνεται ότι η ιστορία της ομάδας αυτής δεν τους έβαλε μυαλό και έπειτα μακάρι να συνεχίσουν την αμφισβήτηση γιατί απότι φαίνεται μιλάμε για μία ομάδα που βγάζει τρελό πάθος και απίστευτη δύναμη όταν ζοριστεί , όταν βρεθεί στα όρια της. Κατά τα άλλα τους παρατάμε στη μιζέρια τους, την ίδια που είχαν στον τελικό με τσσκα όταν με 11 λεπτά να μένουν το σκορ ήταν 53-34 και μας είχαν ξεγράψει , το ίδιο που κανανε με τσεντεβίτα , Ζιελόνα Γκόρα (όταν κινδυνέψαμε και πέρυσι και φέτος με αποκλεισμό από την πρώτη φάση) . Παρόμοιες αντιδράσεις σε πολλά ματς. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ότι όταν καίει η μπάλα κάποιος από όλους αυτούς τους μάγκες εδώ και 3 χρόνια θα τη βάλει μέσα. Χθες , για ακόμα μια φορά καθάρισε ο Πρίντεζης. Είναι μία ομάδα που αρνείται να τελειώσει στους 8 η τριετία της . Θέλει να ναι στο Μιλάνο να υπερασπιστεί ό,τι έχτισε. Για εμάς ό,τι και να γίνει είναι από τα πιο πετυχημένα σύνολα που είδε ποτέ η Ευρώπη , αλλά δεν θα το συζητήσουμε αυτό όσο ακόμα είμαστε εκεί και διεκδικούμε το 3ο το σερί.                                                                                                                     Από το ματς χθες δεν κρατάς κάτι μπασκετικό πέρα από το τεράστιο πάθος ΟΛΩΝ των παικτών μας και της τρομερής έδρας που λύγισε το Γιάννη….. Χθες ακόμα και ο Κόλινς βρήκε ρόλο στην ομάδα , να σπάσει τον τσαμπουκά η να νευριάσει το Ρούντι με σκληρό φάουλ . Αύριο ακόμα πιο δυνατά όλοι σε κάθε φάση . Και στείλτε τους μετά στη Μαδρίτη να παίξουν 5ο ματς. Και να καταλάβουν ότι για να μας περάσουν θα ματώσουν θα υποφέρουν και αν τα καταφέρουν . Για να καταλάβουν ότι αυτή την ομάδα την τρέμεις , δεν τη θες για αντίπαλο, όπως είπαν και οι παίκτες της Τσσκα .                                                                                                                                                       

Υ.Γ.1 Δεν ξέρω ποιος κάνει μεταγραφές αλλά μπράβο σε όποιον βρήκε τον νέο Χάινς στο πρόσωπο Του Ντάνστον . Δεν του λείπει τίποτα σε πάθος δύναμη θέληση και μπορούμε να πούμε ότι είναι και λίγο ποιοτικότερος επιθετικά. Υστερεί κάπως στο αμυντικό κομμάτι αλλά μόνο λίγο.
Υ.Γ.2 Σλούκας , Μάντζαρης αύριο θα έχουν χώρους και θα πάρουν τα σουτ τους , γιατί ο Λάσο λογικά θα κλείσει όσο μπορεί μέσα. Τα βάζουν και πάμε Μαδρίτη με τέλεια ψυχολογία σε κάθε παίκτη γιατί έχουμε ανάγκη το σκοριν αυτών των 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?