Καλά κέρδη σε όλους!


Σάββατο 19 Απριλίου 2014

NBA, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ

Απολογισμός για την πρώτη μέρα των playoff του NBA σήμερα. Ήρθε ο καιρός να δούμε το απόλυτο μπάσκετ στην άλλη μεριά του πλανήτη. Το άρθρο γράφεται πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των Θάντερ με το Μέμφις.

ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΝΕΤΣ- ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ


Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι της ημέρας.Είδαμε το ενθουσιώδες και πολύ συμπαθητικό Τορόντο, να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο τέλος του αγώνα. Για πιο λόγο; Διότι στα κρίσιμα λεπτά μετράνε οι προσωπικότητες των μεγάλων παιχτών, και το Μπρούκλυν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την χρονιά, είτε λόγω απειρία του προπονητή είτε λόγω χημείας, ένα πράγμα είδε δεδομένο, σχεδόν μια πεντάδα παιχτών με μεγάλες προσωπικότητες. Ποιόν να πρωτοδιαλέξεις; Τον Pierce; Τον derron; Toν Garnett; Τον Johnson; Μιλάμε για παίχτες που όταν η μπάλα καίει απλά ανεβαίνουν 2 επίπεδα. Από την άλλη το Τορόντο έχει μόνο τον Lowry, οπότε ήταν αναμενόμενο να είναι ο πρώτος στόχος για την άμυνα του Jason Kidd. Είναι μία σειρά που σιγούρα θα μας προσφέρει συγκινήσεις αλλά το ρόζ φύλλο θα το παίρνουν οι ΝΕΤΣ.

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ- ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΠΕΡΣ


Είναι το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι του πρώτου γύρου, και το πιο ευχάριστο στην παρακολούθηση. 2 ομάδες που τους αρέσει πολύ να τρέχουν και να προσφέρουν θέαμα. Το Γκόλντεν στειτ έδωσε την πρώτη απάντηση σε όσους το είχαν ξεγράψει και έστελναν ήδη τους Κλιππερς στους τελικούς της Δύσης. Είδαμε πόσα έχει ακόμα να μάθει ο Γκρίφιν μπασκετικά. Φορτώθηκε με πόλλα φάουλ πολύ γρήγορα, δείγμα του ότι δεν έχει πολλά να μάθει ακόμα μέχρι να είναι άξιος να θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίχτες στο NBA. Ο David Lee του έκανε πλάκα σήμερα, και τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού με απλές προσποιήσεις μέσα στο ζωγραφιστό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση σήμερα ήταν ότι παρά το υπερόστερ που έχουν φτιάξει οι Κλίππερς, στο 4ο δεκάλεπτο, ήταν σαν να ξαναέβλεπα τους παλιούς hornets, με τον Paul να προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι μόνος του. Θεωρώ πως θα είναι η μόνη σειρά του πρώτου γύρου που θα πάει στα 7 παιχνίδια, με τους Κλίππερς λόγω ρόστερ και προπονητή να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΩΚΣ- ΙΝΤΙΑΝΑ PACERS


H Ιντιάνα πρέπει να λύσει τα θέματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια, αλλιώς θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Και όχι τόσο με τους Χωκς, όσο με τον νικητή του ζευγαριού Μπουλς-Γουιζαρντς. Μετά το allstar-game βλέπουμε ένα πανηγύρι στους Pacers. Σήμερα είδαμε μέχρι και τον Χίμπερτ να σουτάρει τρίποντο. Άν νομίζουν ότι θα φτάσουν χωρίς να παίξουν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής γελιούνται. Η Ατλάντα είναι ομάδα που μπορεί να σε δαγκώσει αν την υποτιμήσεις, με 5αδα που πυροβολεί απο το τρίποντο, και ανοίγει έτσι διαδρόμους για τον Teague.

Υ.Γ. West πρόσεχε, δεν σε παίρνει να κάνεις μαγκιές στον Πέρο, ήρθε από τον Πειραία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?