Καλά κέρδη σε όλους!


Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ

                               


   Φέλλας καλησπέρα . Σίγουρα πολλοί από σας είδατε ένα φαινόμενο σήμερα που απαγορεύεται να επαναληφθεί. Είδαμε τελικό Κυπέλλου που δεν συμμετείχε η ομάδα μας. Είδαμε όμως και κάτι άλλο, είδαμε αυτό που λέγαμε σχολιάζοντας την ήττα. Για τους άλλους μία νίκη πρόκριση επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με όποια μέσα και να έρχεται ισοδυναμεί με τίτλο. Είχαν μείνει ακόμα εκεί. Αυτό είναι το ΧΑΟΣ που μας χωρίζει. Εμείς κερδίζουμε τίτλους και προβληματιζόμαστε και αυτοί κερδίζουν ένα ματς πόλεμο  και αντιδρούν λες και το σήκωσαν. Οι παίκτες τους ξεχάσανε τους τσαμπουκάδες τους στα ματς με μας , ο κόσμος τους τα ξέχασε όταν πέρασε τα πρώτα διόδια. Λένε τώρα ότι χάσανε λόγω ελλείψεων. Η απάντηση είναι απλούστατη, εάν δεν παίζαν ξύλο και δεν επιστράτευαν κάθε μορφή ψευτο τσαμπουκά με εμάς δεν θα ήταν ποτέ στον τελικό. Αρκετά όμως με αυτούς όνειρο ήταν και πάει. Όπως ο Ροναλντίνιο , ο Ντρογκμπά και το... πρωτάθλημα.                                                                                                                                                  

Πάμε σε εμάς τώρα γιατί σήμερα εκνευρίστηκα ακόμα μία φορά όπως και εσείς. Απορώ πραγματικά πως μπορεί να χάσαμε από αυτούς. Αλλά και κάτι σημαντικότερο. Αυτοί χάσανε τον τελικό σήμερα γιατί είχανε μείνει στην Τούμπα. Εμείς , φέτος κάναμε κάτι χειρότερο κατά την άποψή μου. Για ένα ματς- μισή πρόκριση με τη Μάντσεστερ κάψαμε κυριολεκτικά όλη μας τη χρονιά . Κάναμε σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτούς το ίδιο λάθος. Μείναμε όλοι παίκτες-διοίκηση-προπονητής ακόμα και εμείς σε εκείνη τη νίκη . Δεν σκεφτόμασταν τίποτε άλλο , απλά εκείνο το βράδυ. Τα αποτελέσματα μας τα γνωστά , χιλιοειπωμένα, καταστροφικά. ΗΤΤΕΣ , ΗΤΤΕΣ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ.....  

Καλό θα είναι η ομάδα μας με τον προπονητή και τον Πρόεδρο μπροστάρηδες να φροντίσουν στο μέλλον να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Να μην ξαναμείνει η ομάδα στο ευρωπαικό όνειρο ξεχνώντας τα κεκτημένα. Καλό θα είναι και εμείς να το θυμίζουμε γεμίζοντας το γήπεδο του χρόνου σε κάθε ματς όχι μόνο στις ευρώπες. 

Για να πας στην Πόλη πρεπει να σαι πρώτος στο χωριό. Και ειδικά σε μας που στο χωριό μας υπάρχει μόνο μία ομάδα ας μην αφήσουμε τους άλλους να διανοηθούν να πλησιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?